Johan Palm!

Hahaha, jag Karin, Hannah och Disa träffade faktiskt Johan Palm idag på tunnelbanan! :)

Snackade med honom ett tag och han skulle tydligen färga håret typ röd brunt och gult eller om han hade tänkt och färja det? Haha..


Stockholm horse show

Hej! Just nu sitter jag med Hannah (http://hannahsdream.blogg.se) Karin (http:karinblom.devote.se) och Disa (http://disasdag.blogg.se)! Det är skit kul! :)


Tagga piano...

Hallu! Nu sitter jag på bussen till mitt piano, inte så taggad...
Idag snöar det men det smälter så fort det nuddar marken :( Det är så jobbigt att gå för man får snön i ansiktet xD

Aja, när jag kommer hem ska jag börja fixa en julklapp... :)

Haha bild från halloween!
Elsa vampyr, Saga häxa, Mårten som typ död riddare ? xD och jag är peddo clownen längst bak, vi var fett läskiga

//Clara


Förlåt!

FAAN! Hade skrivit ett helt tjockt inlägg men det raderades D:

Jag är iallafall ledsen att jag inte har bloggat på typ 1 vecka.. :/

Igår följde jag med Elsa, Saga och Kicki till deras dans och de var jätte duktiga! :)

Idag har vi rep i typ 1 timme (musikklass) och sen är det en vanlig skoldag!
Bloggar mer när jag kommer hem :)

Har bildbrist så ni får en bild på mina fina killar:

//Clara

SKULLE PUBLICERADS KLOKAN 8 I MORSE


Before I die

 

Hemma

hejhej! Har just kommit hem från dansen. Hade typ uppvisning. Så sjuk jäkla pinsamt! Hahaha, gjorde danser som vi inte har gjort på typ två månader. Aja, tur att det bara var föräldrar där ;) 
 
 

Nya mössa

Den är lite i samma stil som de andra mössorna som jag visade från Indiska. Men den här satt bättre, så jag tog den. Mössan kommer från H&M och kostar 179kr. Nu slipper jag min uttvättade pälsbollmössa som inte passade till någon jacka alls. Yey. Älska jacquard! 
 
Btw, det är inte äkta päls! 
 

Jag i blont hår..?

Ser ut som Hannah Montana xD <3 

Övernattning hos Emmiis <3 (minibildbomb)

Hej, har jst kommit hem efter att ha sovit över hos Emma. Var askul! Bästa på länge! Där var också Hannah, Lollo, Karin och Disa. Kicki och Ester kom också över en kortis, hihi. Vi hade typ disco, åt massor av chips osv. Nu är jag hemma och ska plugga lite, ååh orkar verkligen inte nu!
 
Mer bilder kommer sen :)
Hahah söt Emma? <3
hannahsdream.blogg.se emmaaalenius.blogg.se (?) karinblom.devote.se och disasdag.blogg.se läs!!

X FACTOR

Juste! Jag har glömt att berätta om x factor! :O
När vi kom dit så skulle de blippa våra biljetter men det funkade inte, fast vi kom in ändå. Vi gick till våra platser fast det satt redan några där så vi kollade på våra biljetter och Disa hade bokat till nästa veckas x factor. Men vi pratade med några som jobbade där och vi fick titta ändå. :) Det var jättekul fastvuxet var lite tråkigt för jag fick sitta bakom Disa. Men sen pratade vi med de som jobbade där och de fixade så vi får gå nästa vecka också, när Kesha är där! :D

Det var så tråkigt att Malcolm åkte ut, han var grym! Men han är redan en färdig artist så han kommer komma långt!

Här kommer lite bilder:


Bilder från idag!

Hej! Här kommer lite bilder från dagen:
1. En gubbe på gatan som typ hade klätt ut sig till en staty, haha han pekade finger åt oss... O.o
2. Min och Elsas fina teckning på surfplattorna i Gallerian :D
3. Vendelas fina hjärta av krydda :')

Elsa tog också bilder så hon lägger väl upp de imorgon för hon är inte hemma ikväll /:


Hos mormor (lol)

Hej bloggen! Just nu sitter jag hos mormor och pluggar franska (haha nolife) Idag var jag med Elsa, Ebba och Vendela i stan och kollade i olika affärer och åt på tacobar. :) Myspys! Kanske kommer bilder från idag senare! :)

Indiska

Jag brukar inte gilla Indiska (affären), men måste bara säga att den här kollektionen är sjukt snygg! Jag tror att jag ska köpa de bruna tofflorna och det vita mössan med matchade vantar till.

Flumm hos Disa!


Hos Disa!

Hej bloggen! Just nu sitter jag hemma hos Disa och vi ska typ äta middag, fixa oss, gå ut med Disas fina hund Sture och göra vår skylt till Isak! :D Jag kommer ta bilder och så, men de kanske inte blir så bra... o_o Aja, här kommer några bilder från idag:

Aj äm väjting in maj skool på Roya.

Sitter i skolan och väntar med Liv på att Ronya ska sluta. Tar typ tre evigheter -.- Åååhhh orkar inte. Sen ska jag och Ronya gå och klippa hennes hår en sen hyra en festlokal, hihi kultkult. Se ska jag hem och efter det ska sova över med några hoomies.
 
YEEEES NU KOM RONYA, HEJDÅ! <3
 
 

Matte i skolan!

 
Hejhej! Just nu sitter jag i skolan på matten med Disa och Karin. :D
Vi är bäst på matte ♥
Det enda jag och Disa tänker på är liksom X factor, haha! :) Så taggade!
 
Men här är några snabba och fina bilder på oss:
Nu ska vi jobba matte, puss
 

Godmorgon!

Godmorgon bloggen! Nu sitter jag i soffan och jag ska gå till bussen om en kvart. Börjar med musik, ska bli ganska kul, just nu spelar vi instrument! :)

Ikväll ska jag på x factor med Disa! Woopie! Taggad!

Som sista lektion idag har vi idrott och då ska vi åka skridskor... Känner mig som ett dagisbarn som går runt och bär på allt... Haha. Som tur är satte jag inte hjälmen utanpå ryggsäcken i alla fall..

//Clara

En bild på Elsa igår:


Elsa

Åååh, änligen hemma;) Typ dör av trötthet. Varit en jättejobbig dag! I skolan hade vi ett matteprov (!) Jag tror det gick ganska bra, men får se. Sen slutade vi en och en halv timme tidigare änn valigt för att vår lärare wabbade. Sen gick jag och Clara till Sickla och tog lite bilder till våran framtida header.

Jag och Clara råkade köpa en möglig skinka på Ica och sen lämnade vi tillbaka den och klagade. Då fick vi jättemycket pengar tillbaka, för att vi inte skulle stämma dom. wooopwoop.

Efter det var det teater. Vi ägnande typ en halvtimme av lektionen för att klä ut oss osv. och sen hade vi genrep. Kunde typ ingen replik. Öva öva öva

Fan vad random inlägg.

Morot.


 

Min onsdag

Hej! :)
Nu har jag för ungefär en timme sen kommit hem från Klara. 
Först åkte jag hem från skolan och hade piano och sen gick jag hem till Klara och vi tittade lite på Pretty Little Liars och åt mellis. 
 
Imorgon ska jag först vara i skolan och sen ska jag och Elsa på teater! :)
Vi tänkte ta bilder till designen med Elsas kamera imorgon så vi får hoppas att det blir några bra som vi kan använda till headern. 
 
Typ 1 veckas gammal bild på mig och fina Hannah (till vänster) och Disa (till höger)! :)
 

Dagens

Hejhej! Elsa här, idag så var jag i skolan. Det var ganska kul faktiskt! Hade en rolig gympa och musikletion och på slutet av dagen spelade vi teater.. wiihooo! Fick också mitt betyg i NO och var ganska nöjd. 
Efter skolan åkte jag hem och nu ska jag plugga.. Först på en jättestor spanska redovisning och sen en labbraport. Jag stressar ihjäl mig i skolan just nu :o Har haft två redovisningar och ett prov bara på en dag!! Paaaniiiik :O 
 
Snart ska jag kanske provspela på Ronjas basket, men det är bara om jag orkar. Annars går jag på fredag. Jag tror inte att jag vill börja, men jag kan ju alltid testa ;) Ronja tvingade eftersom hennes lag hade brist på spelare. Hahaha, jag kommer typ snubbla på bollen -.-
 
Pusselipuss! <3
 
Så j*vla dålig webcam...
 

Dagens

Hejhej! Elsa här, idag så var jag i skolan. Det var ganska kul faktiskt! Hade en rolig gympa och musikletion och på slutet av dagen spelade vi teater.. wiihooo! Fick också mitt betyg i NO och var ganska nöjd. 
Efter skolan åkte jag hem och nu ska jag plugga.. Först på en jättestor spanska redovisning och sen en labbraport. Jag stressar ihjäl mig i skolan just nu :o Har haft två redovisningar och ett prov bara på en dag!! Paaaniiiik :O 
 
Snart ska jag kanske provspela på Ronjas basket, men det är bara om jag orkar. Annars går jag på fredag. Jag tror inte att jag vill börja, men jag kan ju alltid testa ;) Ronja tvingade eftersom hennes lag hade brist på spelare. Hahaha, jag kommer typ snubbla på bollen -.-
 
Pusselipuss! <3
 
Så j*vla dålig webcam...
 

Lite bilder från Chris Brownc

Hej! Igår var ju jag på Chris Brown med Greta, Liv och Klara och det var helt awesome! Verkligen ett minne för livet! ♥ Jag kunde tyvärr inte ta så många bra bilder eftersom jag filmade mer. Men jag skulle kunna lägga upp filmerna men ni skulle nog inte se någonting eftersom jag står och hoppar (och alla andra på parkett platserna) 
Men här är några bilder från konserten:
Åh nej, bilderna blev snea :(
Sen efter konserten träffade vi nästan alla i x factor och tog bild med de! Dessutom träffade vi Kissie också, haha! :D

Snabbinlägg

Chocho sitter med några kompisar hemma hos mig och äter mellis.. Har just stäädat mitt rum, såg ut som ett bombnedslag!
Snart blir det dans! :) 
 
 

GODMORGON!

Godmorgon :)
Nu sitter jag hemma och jag ska gå till bussen om ungefär en kvart.
Vi har sovmorgon idag, så det är nice! ;)

Jag och Elsa ska fixa med designen så snabbt som möjligt men vi har inte bra bilder på oss två tillsammans så vi ska ta bilder med Elsas fina kamera så snabbt som möjligt! :)

Idag ska jag somsagt på Chris Brown så det blir nog inte så bra bloggning för min del. :( Men senare kommer bilder från konserten och kanske någon video!

Ha en bra dag!


Min söndag (Clara)

Hejhej! Idag har jag nästan bara pluggat. :(
Vi har SO prov på tisdag och jag kan säga att jag inte är speciellt taggad... Jag har ingen tid att plugga imorgon för jag ska på Chris Browns konsert (woopwoop) så då måste jag istället plugga hela dagen idag och igår...
Jag ska försöka att ta bilder på konserten men det är inte säkert att de blir så bra (Iphone kamera you know...) men någon av de jag ska gå med kanske tar med en bra kamera :) ^^
Hoppas i alla fall att ni har haft en bättre helg än jag! ;)
Puss!
EGO PIICCCC

Hata Iphones kamera </3

Julbak!

Hejhej!! Bakat lite lussebullar m familjen. Saga och jag åt upp typ halva degen... Snart kommer våra kära grannar och smakar. ^^
 
Min söta broder
 
Mårtens soffa
Är det inte svampbob och Patrik som är ute och fiskar maneter?
Bläckward, haha
LANDSHARK
En potatis
En banan
Min vs Sagas?




Hej!

Hej! Nu har jag (Clara) raderat alla gamla inlägg på bloggen. Det kändes så konstigt att ha kvar massa inlägg som vi skrev för ungefär ett halv år sedan! Men nu bloggar jag och Elsa igen och vi ska försöka blogga så mycket som möjligt och inte göra er besvikna! ;)
 

Glass i gallerian!

In action


 

 
 

Bilder

Hej, igår så gick jag och Saga på en promenad och vi tog lite bilder tänkte lägga upp dom nu. Enjoy ^^
 
Oj.. suddig C:


Ska börja blogga igen!!

Jag och Clara har bestämt oss för att börja blogga på denna blogg igen efter vårat failade försök på vår blogg med Vendela. Ska bli kultkult! 
Åh va fin..